Kosten

Aan de oriënterende gesprekken zijn geen kosten verbonden. De kosten van onderzoek, advies en begeleiding zijn afhankelijk van het aantal contactmomenten en de omvang van het onderzoek. Voor informatie over de geldende tarieven verwijzen we u naar de producten op deze website.
Een klein aantal ziektekostenverzekeraars vergoedt (een deel) van de onderzoeken die plaatsvinden. Per verzekeraar verschilt dit per pakket en verrichting. Het is dan ook verstandig dat u zelf bij uw verzekeraar nagaat wat voor u, met uw polis, vergoed wordt.

Telefonisch spreekuur

De praktijk is van maandag tot en met vrijdag tussen 17.00 uur en 18.00 uur rechtstreeks bereikbaar tijdens het telefonisch spreekuur op telefoonnummer 06-42720884. U kunt dan terecht voor allerlei vragen met betrekking tot opvoedingsproblemen, de ontwikkeling van uw kind(eren) en verdere zorg. U kunt dan natuurlijk ook vragen stellen over mogelijkheden met betrekking tot de Generalistische Basis GGZ.  Buiten deze tijden kunt u een bericht, onder vermelding van uw naam en telefoonnummer, inspreken. U wordt dan zo snel mogelijk teruggebeld.

Mocht u niet in de gelegenheid zijn te bellen, dan kunt u gebruik maken van het Contactformulier